Krojačev sin  

Thomas S. Klobucher 

Zgodba o odpuščanju in Božji milosti

 

Knjiga o očetovstvu, iskanju Boga, podjetništvu in še kaj...  Predvsem pa ganljivo resnično osebno pričevanje.  Priporočamo!                          

Knjiga Krojačev sin ne govori primarno o podjetništvu, njen avtor pa je uspešen krščanski podjetnik slovenskega rodu iz ZDA. Njegovo osebno pričevanje je zelo ganljivo in spodbudno. Thomas, ali enostavno Tom, opisuje svojo življenjsko pot ter se posveča odnosu do svojega naravnega očeta, ki je prišel iz Slovenije v ZDA, ko je bil star šestnajst let, takrat po priimku še Klobučar. Postal je krojač in zvesto opravljal krojaško obrt v majhnem kraju v ameriški zvezni državi Illinois. Na zgodbo o odnosu do svojega  očeta naveže Tom pripovedovanje o iskanju in posledično izgrajevanju odnosa do nebeškega Očeta in o življenjski hoji z Njim. 

Thomas sam v začetku ni zaživel najbolj uspešno, v najstniških letih se je pridružil tolpi in tudi sicer si je življenjsko pot k uspehu utiral počasi in težko. Knjiga je čudovito pričevanje o Božjih posegih v Tomovo življenje ter o iskanju poti do Boga in prave poti v življenju.

Thomas je zgradil podjetje, ki je usmerjeno na urejanje zdravega delovnega okolja v poslovnih prostorih. Predava in piše knjige s to tematiko, njegovo podjetje v skladu s temi načeli tudi dobavlja opremo in ureja delovno okolje ter poslovne prostore svojih strank.

Tom ni samo na novo rojen in aktiven kristjan ter uspešen podjetnik, temveč tudi avtor petih knjig. Več informacij o njegovih knjigah in delovanju lahko poiščete na njegovi spletni strani  The Great Workplace Revolution, o njegovem podjetju pa na strani Thomas Interior Systems.

Za več informacij lahko obiščete angleško stran The Tailor's Son, na YouTube strani The Tailor's Son si lahko ogledate zelo lepo animacijo, ki ponazarja zanimiva dejstva glede pomena očetovstva za razvoj posameznika in zdravo družbo.

Slovenski prevod knjige je izdalo Društvo Več. Knjigo lahko naročite na tej povezavi.