Poslovni seminar

Šesti seminar Uspešno poslovno življenje bo potekal v soboto, 10. 3. 2018 v Ljubljani. Ponovno se bomo osredotočili na uveljavljanje načel Božjega kraljestva v poslu. Naslovi predavanj tokratnega seminarja bodo:

Svetopisemski pogled na denar; Pomembnost zaupanja; Vrednote, ki spreminjajo; Naša poklicanost in namen; Učinkovita ekipa.

Glavna govornika bosta Floyd Zook in Barry Wissler iz ZDA.

Floyd Zook je ustanovitelj in lastnik podjetja Zook Interiors (zookinteriorsllc.com), ki se od leta 1991 ukvarja z suhomontažno gradnjo. Floyd je tudi izkušen predavatelj svetopisemskih tem.

Barry Wissler je apostolski voditelj mednarodne organizacije Harvestnet International (harvestnetinternational.com). Poleg večdesetletnih izkušenj voditelja in učitelja Svetega pisma ima Barry dolgoletne izkušnje v agrobiznisu.

Seminar bo potekal od 10.00 do 18.00 ure v Antonovem domu, Tržaška 85, Ljubljana – Vič (zraven župnijske cerkve sv. Antona).

Prijava na seminar je obvezna. Na seminar se lahko prijavite na spodnji povezavi.

Za registrirane člane portala Kristjan v poslu je udeležba na seminarju brezplačna, prijava na seminar je pa je obvezna za vse udeležence (tudi tiste, ki ne plačajo kotizacije).

Več informacij o poteku seminarja in možnostih prijave najdete na  www.uspesno.si
 
Na seminar se lahko prijavite tukaj.  

Prisrčno vabljeni!