Karolina Rebernik

041 239 769
Katoliška cerkev - Ljubljana
Osrednjeslovenska

Moja podjetja

Zakonska in družinska terapija, Karolina Rebernik s.p.
zakonska in družinska terapija, terapevtska pomoč za posameznike pare in družine
Škrabčeva ulica 3
1000 Ljubljana
Slovenia
041 239 769
OBMOČJE DELOVANJA:
  • Gorenjska
  • Osrednjeslovenska
OPIS PODJETJA

Karolina Rebernik je zakonska in družinska terapevtka, ki nudi terapevtsko pomoč pri nesoglasjih v partnerskem odnosu, izzivih v starševstvu in osebnostni rasti posameznikov. Dela tudi z otroki in mladostniki, ki se znajdejo v stiski. Vodi terapevtske skupine in delavnice ter predava različnim organizacijam na temo izboljšanja odnosov. Piše poljudne in strokovne prispevke ter sodeluje z različnimi podjetji za izboljšanje komunikacije znotraj kolektiva. Pri terapevtskem delu jo vodi strokovnost, čut do sočloveka in osebne izkušnje.

Zakonska in družinska terapija je namenjena vsem, ki so se znašli v čustveni stiski in bi radi izboljšali svoje odnose z bližnjimi.

Terapija poteka v obliki individualne, partnerske in družinske terapije ali skupinskih srečanj. Skupinska terapija poteka z več udeleženci, ostale oblike terapije potekajo ob prisotnosti terapevtke in vas, vašega partnerja ali otrok.

  • Individialna terapija je namenjena posameznikom, ki so samski ali v partnerskem odnosu, kjer si želijo spremembe. Pogosto jih bremeni nizka samopodoba, strah pred odločitvijo in občutek zavrnitve
  • Partnerska terapija je namenjena parom, ki so se »zgubili« v odnosu, imajo težave v komunikaciji, se prepirajo in želijo odnos izboljšati.
  • Družinska terapija je namenjena družinam, ki se soočajo z izzivi pri vzgoji otrok in starševski vlogi.
  • Terapija za otroke je namenjena otrokom, ki imajo čustvene, vedenjske ali psihosomatske težave.
  • Skupinska terapija je namenjena določeni skupini posameznikov, ki jih povezuje isti cilj ali izkušnja, npr. skupina za posameznike, skupina za ženske, skupina za mladostnike.

Vsa srečanja so zaupna in potekajo v skladu z Etičnim kodeksom zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.