IZDELOVALEC ZAČIMB

krscanski-podjetnik-carlos-moreno-bogoto-kolumbija
»Gospod, kako naj storim to, za kar si me poslal?« sem molil, »ko pa ne morem poskrbeti niti za svojo ženo in otroke?« Samuel, Pablo in Esther so se igrali na dvorišču, njihove bose noge pa so potrjevale mojo dilemo.
Pred kratkim smo se preselili v Cali, tretje največje mesto v Kolumbiji, da bi evangelizirali in osnovali cerkve polnega evangelija. Vendar pa sem se soočil z eno veliko težavo – denarjem.

Rick Betenbough: Čigavo je to podjetje?

Sem poslovnež. Uživam v poslovnem življenju! Fascinira in navdušuje me. V času odraščanja sem z očetom hodil v službo. Moj oče se je ukvarjal z nepremičninami in delal v majhnem partnerstvu z drugimi poslovneži. Večkrat me je peljal na jutranji poslovni zajtrk z družbeniki. Pogosto sem tudi šel skupaj z njim v pisarno in poslušal njihove pogovore. Prisluhnil sem, kako so se pogovarjali o določenem poslu ali o kakšni stanovanjski stavbi.

Odziv na portal Kristjan v poslu v reviji Božje okolje

Božje okolje 6/2016, članek Teologija dela

V reviji Božje okolje (2016/6) je izšel članek Teologija dela, ki črpa med drugim iz gradiva na portalu Kristjan v poslu ter spletne strani Uspešno poslovno življenje.

Veseli smo odziva na naš portal. Veseli smo, če  prispevamo k spremembam v slovenski poslovni kulturi in upamo, da bo čim več ljudi uporabljalo možnost, da imamo kristjani skupno platformo, na kateri so možni poslovni stiki in medsebojno navdihovanje.  V časih, ki so in še prihajajo, je dobro vedeti, da posluješ z ljudmi, ki zagovarjajo iste vrednote.