Kdo in kako se lahko včlani v portal Kristjan v poslu:

Komu je članstvo v portalu namenjeno - Uporabniški račun in profil uporabnika - Kaj portal nudi svojim članom - Več informacij  Včlani se

 

Komu je članstvo v portalu namenjeno:

Član portala lahko postane vsak kristjan, ki je član ali obiskovalec katere od krščanskih cerkva ali skupnosti ter spoštuje svetopisemska načela v življenju in poslu,  hkrati pa opravlja pridobitno  dejavnost v okviru lastnega podjetja (lastnik / solastnik ali družbenik podjetja), opravlja dejavnost kot samostojni podjetnik ali v okviru registriranega dopolnilnega dela, opravlja kateri od samostojnih poklicev, je obrtnik, samostojni izvajalec intelektualnih storitev (avtor), registrirani kmetovalec in podobno. Registrirajo se lahko tudi izvajalci, ki izvajajo storitve v okviru študentskega dela.

Registrirani uporabnik portala lahko postane oseba, ki izpolnjuje pogoje registracije, se strinja s postopkom in pogoji registracije ter splošnimi pogoji uporabe portala in se registrira v portal po spodaj navedenem postopku.

 

Uporabniški račun in profil uporabnika:

Za uspešno registracijo v  portal je potrebno ustvariti uporabniški račun, ki vam omogoči, da izpolnite svoje podatke in ustvarite svoj uporabniški profil, ki bo objavljen v portalu.

V vašem profilu navedete svoje podatke ter podatke svojega podjetja (ali podjetij) oziroma dejavnosti, ki jo opravljate na podlagi ustreznih dovoljenj. Izpolnjen profil nato pošljete naprej v objavo. Ko uredništvo prejme vašo zahtevo za objavo profila, potrdi vašo registracijo in vaš profil z navedenimi podatki objavi v  javnem delu portala. Podatke, ki ste jih navedli v svojem profilu lahko glede na kriterije iskalnika pregledujejo vsi obiskovalci portala. Izberete lahko tudi možnost internega profila, ki bo viden zgolj ostalim registriranim članom portala.

 

Kaj portal nudi svojim članom:

Z objavo vašega profila dobite poleg predstavitve vašega podjetja in dejavnosti tudi dostop do internih vsebin portala, lahko komunicirate z ostalimi člani preko internega sporočanja in lahko dostopate do povpraševanj po storitvah, ki so jih oddali obiskovalci portala ter lahko objavljate svoje aktualne akcijske ponudbe.

V internih vsebinah, namenjenih članom portala lahko poleg internega sporočanja dostopate do rubrik kot so Članski kotiček, Galerija dogodkov, Forum, Vprašanja in odgovori, Avdio, Video, Ponudba, Povpraševanje. Nekatere rubrike kot so Članski kotiček, Forum ali Vprašanja in odgovori lahko tudi soustvarjate s svojimi objavami, prispevki v forume ter postavljanjem vprašanj in odgovarjanjem na vprašanja ostalih članov portala.

 

Strošek registracije v portal:

Vsaka prva registracija in objava uporabniškega profila v portalu je brezplačna za obdobje, navedeno v veljavnem ceniku portala. Po preteku tega obdobja se zaračuna strošek registracije po veljavnem ceniku (članarina). Plačilo članarine je prostovoljno in ni pogoj za podaljšanje objave uporabniškega profila v portalu. Plačilo članarine prispeva k nadaljnjemu obstoju in razvoju portala Kristjan v poslu.    Cenik

 

Več informacij o portalu in registraciji:

Če želite izvedeti več o pogojih registracije, delovanju, funkcijah in možnostih portala, lahko preberete še strani:

Kako deluje?        Namen portala           Splošni pogoji uporabe portala

Kaj verujemo       Kodeks krščanskega podjetnika       Kontakt        FAQ

 

Varnost osebnih podatkov:

Upravljavec portala Kristjan v poslu, Vladavina kraljestva, zavod za družbeni napredek, se zavezuje k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov  in spoštovanju Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1 Uradni list RS, št. 94/07). Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene delovanja  in uporabe portala, to je za medsebojno povezovanje članov portala in povezovanje članov z obiskovalci portala. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Več o tem lahko preberte na strani     Varovanje zasebnosti

Registracija:

Če se želite registrirati v portal lahko nadaljujete tukaj: Včlani se