Seminar Uspešno poslovno življenje v soboto, 27. maja 2017 v Ljubljani

 

Želite postati še uspešnejši v poslovnem življenju? Gradite na pravih temeljih.

Prisrčno vabljeni na že četrtega v nizu seminarjev, osredotočenih na temo uveljavljanja svetopisemskih načel in krščanskih vrednot v poslovnem svetu, podjetništvu in vsakdanjem delovnem okolju. Na seminarju nas čakajo predavanja, predstavitve, pričevanja, medsebojno druženje in povezovanje. Gradivo z lanskega novembrskega seminarja v prostorih podjetja MIK Celje in ostalih seminarjev si lahko ogledate na našem YouTube kanalu.

Naslovi predavanj

  • Vztrajnost na poti do uspeha: zgodba podjetja Turbocam India. Vztrajna vera, nagrajena z uspehom in poslovno integriteto.
  • S pogledom proti vrhu.  Vloga življenja po veri v poslovnem svetu.
  • Srce voditelja. Zaupanje in ljubezen do ljudi, s katerimi delamo.
  • Voditeljstvo v informacijski dobi. Na poti od industrijske do informacijske dobe se spreminja vloga vodje in menedžmenta. Pomembna postajata čustvena inteligenca in vodenje, ki temelji na služenju.

Glavna govornika

  • Duncan Watkinson se je po diplomi na Univerzi Cambridge specializiral za področje turbinskih strojev. Leta 1989 je prevzel vodstvo nastajajoče indijske podružnice podjetja Turbocam. Od takrat je Duncan Watkinson na čelu družbe, katere letni promet je zrastel od nič do preko 6 milijonov dolarjev letno. Duncan z ženo živi v Bangaloru (Indija), tehnološkem centru tega ogromnega naroda. Dejaven je tudi v različnih dobrodelnih organizacijah ter priznan svetovni govornik tako na poslovne kot svetopisemske teme. Duncan je na temo uspešnega posla, ki temelji na  krščanskih vrednotah, predaval že večkrat tudi v Sloveniji.
  • Darko Kreiner, upokojeni vrhunski strokovnjak za letalski inženiring, se je po uspešni karieri v ameriških zračnih silah in Pentagonu preselil v deželo svojih staršev, Slovenijo. Zdaj je aktiven predvsem kot biblični učitelj in navdihujoč motivacijski govorec, o čemer smo se na UPŽ že lahko prepričali. Njegovo predavanje z zadnjega seminarja v Celju si lahko ogledate na tej povezavi.

Kraj, čas in potek seminarja

Seminar bo potekal v soboto, 27. maja 2017 od 10.00 do 17.00 ure v Antonovem domu, Tržaška 85, Ljubljana – Vič (zraven župnijske cerkve sv. Antona).

Registracija udeležencev bo od 9.00 do 9.45. Med posameznimi predavanji bodo odmori za kavo in prigrizke, med dopoldanskim in popoldanskim delom seminarja pa odmor za kosilo, ki ne bo organizirano v okviru seminarja.

Kotizacija

Kotizacija za seminar znaša 24,00 € na osebo, kotizacija na zakonski par ob skupni prijavi znaša 38,00 €.
Za registrirane člane portala Kristjan v poslu je udeležba na seminarju brezplačna. (Registracija v portal je za začetno obdobje 6 mesecev brezplačna, več info o članstvu v portalu najdete na tej povezavi.)

V upravičenih primerih lahko priznamo 50% popust na kotizacijo (npr. pri tistih, ki boste podjetniki šele postali, ali zaradi drugih razlogov) – pišite nam na: prijave@uspesno.si.

Prijava na seminar

Prijava na seminar je obvezna, prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 22. maja 2017. Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca na povezavi spodaj. Na naši spletni strani dobite tudi več informacij o seminarjih: www.uspesnoposlovnozivljenje.com.

PRIJAVI SE