Edita Peršuh

Binkoštna cerkev Emanuel - Maribor
Podravska

Moja podjetja

Referenca d.o.o.
Računovodstvo-virtualna pisarna
Bazoviška 8
2000 Maribor
Slovenia
070133465
OBMOČJE DELOVANJA:
  • Cela Slovenija
  • Izven Slovenije
OPIS PODJETJA

Moje ime je Edita Peršuh in sem računovodkinja več kot 25 let.

Že kot otrok sem se rada igrala s številkami in bila blagajničarka v otroški trgovini. Delo ki ga opravljam ne vidim kot “ joj,spet je ponedeljek” ampak delam iz srca, za ljudi.Delo računovodkinje ni samo, da po-knjižiš račune, ampak da tudi opozoriš na morebitne napake in svetuješ najboljše rešitve. Včasih je računovodja že tudi mali pravnik, saj je potrebno velikokrat poznati tudi druge zakone in ne samo računovodskih.

Svojo pot službovanja sem pričela v podjetju Ferromoto d.o.o,nato sem nadaljevala z lastnim podjetjem, ki ga uspešno vodim že 20 let. Delam tako z d.o.o.-ji,s.p.-ji,zavodi(zasebnimi in javnimi),društvi.... Ni mi tuje ne enostavno in ne dvostavno knjigovodstvo.

In ker se dandanes zakoni zelo spreminjajo, se je marsikateri bodoči podjetnik znašel v dilemi,še preden je sploh začel svojo poslovno pot. KJE IMETI POSLOVNI NASLOV

Velikokrat namreč ni mogoče dobiti dovoljenje lastnika za registracijo.

Zato nudim možnost registracije podjetja na mojem naslovu. V kolikor se odločite,da vam vodim tudi računovodstvo,ste se odločili za komplet storitev,kar je najboljša odločitev.

Veselim se sodelovanja z vami